3D verseny

Esemény időpontja: 2021. 10. 23.

Meghívásos nemzetközi verseny lesz Tekenyén. Természetesn mi is ott leszünk. Részletek itt.

Update! Az eseményről készült beszámolónk.

Thomas Ungarn Fischer meghívására 3D versenyen jártunk Tekenyén a Tamasbow pályán https://www.facebook.com/Tamàs-Bows-Tekenye-2499015720109495. Meghívásos nemzetközi verseny volt mintegy 100 részvevővel, magyar osztrák és német versenyzők jöttek el. Tamás rendkívül gondosan és precízen készítette elő a versenyt és a pályát is.

A lebonyolítás hibátlan volt. A pályáról hallottam már korábban, de minden várakozást felülmúlt, technikás gondolkodós a terepet maximálisan kihasználó és eddig még sosem látott célokkal. Minden lövésen agyalni kellett, az ajándéklövést el lehetett felejteni. 32 cél, célonként két teljes értékű lövéssel, és kapaszkodni kellett a pontokért. 13-an neveztünk a Szent Sebestyén Íjász Alapítványtól, végül 12-en utaztunk ( a fránya megfázás vagy mi Lajost itthon marasztalta ), Tekenye simán két órás autózás, hála a gondos előkészítésnek a regisztráció pikk-pakk megvolt, és egy rövid megnyitó után irány a pálya. Szűk helyen rengeteg versenyző és csak úgy zengett az erdő a jókedvtől. A célok remekek voltak, vadonat új, élethű, részletes és a zónát csak sejteni lehetett, és hiába nem a maximumra volt kitéve, a terep miatt gondolkodni kellett a lövéseken.

12 részvevőből hatan éremmel jöttünk haza, de György Surugli éppen csak, hogy lecsúszott a dobogóról, de a pontszám az élmezőnyben volt, Viki Surugli és Molnár Benjámin kiemelkedően magas ponttal állt a dobogón és Levente Zsigmond egy ponttal szorult a második helyre, de a többieknek sincs miért szégyenkezni a pontszámok magukért beszélnek, ezen a rendkívül technikás és nehéz pályán. Eredetileg kihelyezett edzésnek terveztük, többen most voltak először versenyen vagy 3D versenyen, de utólag jóval többnek értékeljük, többen mondtátok, hogy ilyent többet csináljunk, és hogy új célokat tűztetek ki magatok elé a nap végére. Szóval az élet szép 😃

További események
Esemény időpontja: 2022. 11. 12.
Esemény időpontja: 2022. 05. 22